"Semester"

Jag är förtillfället i Stockholm och vaktar min mammas katter, kollar Pride-grejer, utforskar stan (trots att jag är uppvuxen här) och träffar folk jag inte sett på ett tag. Så jag kommer inte uppdatera så mycket under den här veckan. Jag har också känt ett tag att jag behöver en kortare paus, så jag tänkte passa på att samla tankarna lite när jag ändå är här.
 
Men jag har planerat in att skriva ett inlägg om vad en nation egentligen innebär, ett om humor och hur en bör förhålla sig till det och ett om skillnaden mellan agens och strukturell delaktighet. Plus att jag har 31 inlägg bland mina utkast som jag håller på och pysslar med, så förhoppningsvis kommer det komma något intressant snart.
 
Jag har också äntligen upptäckt att Sommarprat kan vara fett intressant. Av de i år kan jag varmt rekommendera Maja Ivarssons, Liv Strömqvists, Maria Svelands och Özz Nûjens. Sen finns det definitivt fler bra, men jag har inte hunnit lyssna på så många än.
Annars, från tidigare år, finns det ju både ett sommarprat och ett vinterprat av Soran Ismail. Och han är typ en av världens bästa människor. Allt finns att tanka gratis på sveriges radios hemsida.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack för som vanligt suveränt kattvaktande! De kommer snart att be oss åka någonstans, bara för att få bli ompysslade av dig, de små odjuren!

Svar: Haha, det vet jag inte om de tycker. Och Lily tog bättre hand om dem när hon sen kom tillbaka :p
auuus

2013-08-11 @ 21:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0