Blogg på is

Jag har som de flesta säkert märkt, lagt bloggen på is. Det beror på att jag inte riktigt orkar längre och jag är så fruktansvärt desillusionerad av hur vissa av de jag brukade kalla "allierade" beter sig. Jag pallar inte just nu.
Det här innebär inte att bloggen är död för alltid, jag kanske återfår energin, men just nu känner jag att jag inte riktigt vill längre. Inte på ett tag i alla fall.
 
Men jo, jag kallar mig fortfarande feminist, och jag är fortfarande intresserad av genusfrågor. Men jag orkar inte riktigt blogga just nu.

Kommentarer
Postat av: Lena

Så tråkigt att du känner så. Jag uppskattar det allra mesta som du skriver väldigt mycket.

Men jag kan förstå att en känner sig desillusionerad. För mig är frågan hur man för kampen på ett strategiskt sätt, och där har jag stött på en del feminister som inte ens verkar vara intresserade att föra en kamp. Förvirrande.

Svar: Tack så mycket!
Jo, det är lite så jag känner också. Och att många har en tendens att se på saker väldigt svart-vitt, vilket bara gör mig frustrerad.
auuus

2014-04-03 @ 18:42:14
Postat av: Lovisa

Hoppas att du kommer tillbaks och kanske svarar på min fråga:

Hur definieras/definierar du queerfeminism?

Svar: Tack. Jag kanske börjar skriva igen, men det kommer nog inte bli än på ett tag i alla fall.
Kort sagt skulle jag väl definiera det som normkritisk feminism som också är breddad till att inkludera frågor om könsidentitet och sexuell läggning. Men det är bara min definition.
auuus

2014-04-10 @ 01:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0